De er talentfulle

Det er synd at det ikke er nok damer i slike utvekslinger som sveising, elektrisk og rør. Uansett hva deres størrelser er, er hver damer som arbeider i sveisefeltet for det meste kjempebra, spesielt med TIG. For de individer som ikke er super på TIG, betyr det ikke at det er noen slags problem med dem. De vil hale deg av jordens lukninger og lære og evne opp på sjansen for at du oppfordrer dem.

 

images (8)Å si ingenting om det nåværende mønsteret at damer er mer instruert enn menn, og de kan være et ess i arbeid med deres flittige arbeid, evne og adroitness.

De supplerer arbeidsstyrken din

I tilfelle du er stresset over sveisepligt, vil det være en smart tanke å ha dameveisere i HR. De vil bidra til å heve arbeidsplassen, vekke forskjellige sveisere.

images (9)

Mannsvetsere er rundt mer oppfylt i arbeidsmiljøet med noen damer-spesialister. Sexkontrast, spesielt knyttet til korrespondanse, er jevnlig årsaken til spennende diskusjon og mye chuckling. Det er ikke alt, sexkontrastene gjør arbeidsmiljøet mindre utmattende og rett og slett livlig som en lyse blomstring, noe som er uvanlig nødvendig i det helt repeterende arbeidsmiljøet som sveisebutikker. Utmerkelsene er helt sikkert reflektert gjennom synspunkter, gir forespørsler, kommuniserer følelser, håndterer problemer, oppnår mål, gir innspill, gjør henvendelser og så videre. For eksempel, mens menn ofte er enklere når de gir innspill, er damene mer gjennomtenkte og delikate. Både menn og damer er forpliktet til å oppnå mål, men de gjør som sådan i ulike design. Sveiserne er regelmessig mer sentrert på utfallet, og betrodd arrangert. I mellomtiden, damer shed mer konsentrere seg om prosedyren for å oppnå målene, og de er regelmessig flere enkeltpersoner arrangert. Derfor er et arbeidsmiljø med både menn og damer ytterligere fascinerende, konsistent.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s