Rørbeskyttelsesartikler

Mekaniske isolasjonstyper

Det er noen variabler å vurdere mens du bestemmer beskyttelse for moderne applikasjoner. To viktige begrunnelser er å plukke riktig element for dine behov og bestemme best mulig beskyttelse tykkelse for ideell gjenstand og produktivitet.

Glassfiberrør isolasjon

images (1)

Glassfiberrørbeskyttelse er en formet, betydelig tykkelse, enbeskyttelse produsert ved hjelp av uorganiske glassfilamenter, og er vanligvis opprettet i 3 fotlengder – med eller uten strøk (men tilpassede lengder kan være tilgjengelige fra produsenter). Det brukes til å kanalisere rammer i kraft, forberede og moderne applikasjoner og i forretnings- og institusjonelle strukturer.Makers spesielle ark bør rådes til å bestemme riktig temperatur forlenge for bestemte gjenstander.

images (2)

Skake ullrør isolasjoner

Shake fleece (eller mineral fleece) rørbeskyttelse er nøyaktighet skåret rørdeksler laget av høy tykkelse mineral fleece.
Denne gjenstanden brukes nå og igjen som en del av moderne temperaturprosedyrer i høy temperatur, som likner kraftverk, kontrollstasjoner, petrokjemiske bygninger, for damp- og prosessrørarbeid og for varme / frostige vannrammer. Den leveres i to halvkamre og kan leveres enten vanlig eller med et av et utvalg av fasader, avhengig av søknaden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s